Orthopedisch slaapsysteem Samina

                   
 
 
 
Gezond slapen, meer levensenergie
 

Bos Vitaal haalt Samina Slaap-Gezond-Systemen naar Nederland.

 

Al meer dan 20 jaar is Samina volledig toegewijd aan gezond slapen. Samina oprichter en slaapexpert Günther W. Amann-Jennson is de drijvende kracht achter dit slaap-gezond-systeem. Experts erkennen inmiddels dat het slaapsysteem een goede slaap, betere gezondheid en meer levensenergie oplevert, voor zowel lichaam als geest. Wetenschappelijk onderbouwt en bewezen door zowel wetenschappers als enthousiaste Samina klanten.

 

Het resultaat van het Samina Gezondheidsconcept; een harmonieuze en natuurlijke wisselwerking tussen individuele systeemelementen, voor meer energie gedurende de gehele dag.

 

De orthopedie van het liggen
Het grootste deel van alle slaapsystemen functioneert niet goed. Door verkeerd gebruik van materiaal en onderbouw zakken zwaardere lichaamsdelen, waaronder schouders en derrière, gedeeltelijk weg waardoor de natuurlijke S-vorm in de rugwervel vervalt. Door het ontbreken van de drukcompensatie moeten de rugwervels en omliggende spieren zich aanspannen om de natuurlijke houding van het lichaam te behouden. Om een optimale ontspanning van de rug, rugwervel en rugspieren te garanderen moet het ideale slaapsysteem de contouren van het lichaam kunnen volgen, zoals deze gebouwd is in staande toestand.

Het Samina slaapsysteem voldoet aan al deze criteria dankzij ons dubbelzijdige, vrij hangende lamellensysteem. Dit systeem ondersteunt en ontlast het lichaam en zorgt daarmee voor een continue drukcompensatie. Met zo’n 20 tot 30 positieveranderingen gedurende de nacht is het lichaam tijdens het slapen continue in beweging. Wij van Samina garanderen voor iedere slaappositie de optimale en automatische aanpassing van ons systeem om uw lichaam zo goed mogelijk te ondersteunen.

 

Harmonieus bedklimaat
Wij vinden dat ons slaapsysteem ook op dermatologisch en reumatisch gebied moet voldoen aan de hoogste standaard. Vandaar dat de matras, bestaat uit 100% natuurlijk latex, dankzij haar hoge puntelasticiteit en goede veergedrag zorgt natuurlijk latex, dat druk op huid en spieren vermeden wordt, dit in tegenstelling tot de harde matrassen. Onze matras optimaliseert de eigenschappen en werking van het Samina lamellensysteem. Zo is de arteriële en veneuze bloeddoorstroming constant gedurende de nacht, waardoor ook de spieren zich volledig kunnen ontspannen. De Samina wollaag is de bovenste laag van het Samina 3-lagen-slaapsysteem. Gevuld met 100% organische schaapswol is deze laag geschikt voor een goede vochtopname, daarnaast beschikt de laag over de kracht van zelfreiniging. Hierdoor wordt de huisstofmijt, die vaak verschillende allergieën triggert, de vochtigheid en levensbasis ontnomen. De droge warmte zorgt voor een weldadige slaap en werkt tevens antireumatisch!

 

Wij bieden u met ons slaapsysteem een consequente vertaling van natuurlijke componenten en eigenschappen aan, voor een concrete oplossing van problemen gedurende de nachtrust. Alle componenten zijn perfect op elkaar afgestemd en garanderen een ontspannen nachtrust. Persoonlijke en individuele instellingen zijn evenals de fijnere afstellingen te allen tijde mogelijk.
 
 

Electrosmog en aardstralen in uw slaapomgeving

De Lokosana wollen top met een zilveren weefselnet en bio-magneten beschermt u voor schadelijke stralingsvelden in uw slaapplaats. Alle levensprocessen baseren zich op elektrische processen. Alleen als deze fijne bio-stromen met de velden der natuur harmonieus swingen, functioneert het lichaamssysteem perfect. De wetenschap weet vandaag de dag, dat het natuurlijke, ongestoorde aardmagneetveld voor de slaap-wakker ritmus van de mens onmisbaar is. Het principe van de Lokosana (lokos = aarde, sana = gezondheid) is gebaseerd op deze wetenschap en ondersteund het lichaam met een belangrijke resonantie frequentie van 8,41 Hertz. Een extra bijdrage leveren de klinische geteste biomagneten, die in de Lokosana verwerkt zijn. Deze bevorderen een gezonde, storingsvrije en bio-energetische waardevolle slaap. Met de Lokosana verschaft u zich een belangrijke basis voor een betere gezondheid, meer levensenergie en succes.

 

Kortom een bijzonder slaap-gezond-concept, wenst u meer informatie, kunt u kijken op www.samina.nlhier treft u uitgebreide informatie aan inclusief de mogelijkheid om informatiepakketten aan te vragen.

 

Dealer worden

Bent u slaapspecialist en wilt u uw aanbod uitbreiden met het onderscheidende slaap-gezond-systeem van Samina, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag vrijblijvend de mogelijkheden en kansen zien.

Contact per mail [email protected] of per telefoon 085-2733733