Luxlet metaalvrije bedden

 
 
Metaalvrije bedden voor een goede nachtrust.
 

Gevoelige mensen reageren op storingen van het aardmagneetveld. Onderzoeken hebben uitgewezen, dat bijvoorbeeld matrassen met veren het natuurlijke aardmagneetveld in uw directe slaapomgeving in zijn intensiteit verstoren. Het natuurlijke aardmagneetveld wordt door invloed van een verenmatras intensief verstoord. De vandaag de dag aanwezige electrosmog is zo sterk geworden, dat een normale verenmatras een echt risico geworden is. De spiraalvormige veren kan het magnetisch veld versterken en op hoogfrequentie en aardstralen een antenne effect hebben. Een natuurlijke matras biedt daar in tegen een natuurlijke verhouding aan tussen het aardmagneetveld en uw slaapplaats. Biologen hebben al geruime tijd kritiek op het gebruik van metaal in uw bed (zeer bedenkelijk zijn de zogenaamde metaalbedden) niet alleen het magneetveld wordt verstoord maar ook elektrische velden in de directe omgeving worden aangetrokken en verwerkt, hiermee wordt de electrosmog belasting verergerd, waardoor elektromagnetische stoorvelden uw slaap negatief verstoren. Alle elektrische apparaten in een slaapkamer, zoals radiowekker, pc, televisie, elektrische dekens, elektrisch verstelbare bedbodems, veroorzaken elektromagnetische velden. De natuurlijke oppervlaktespanning van ons lichaam wordt hierdoor duidelijk verhoogd! Schroeven en kleine antennes vangen deze straling op en geven deze vervolgens aan ons door.

 

Met een metaalvrij massief houten bed, een metaalvrije lattenboden en een natuurlijke matras wordt deze verstoring tegen gegaan. Daarom is de keuze van uw bedinhoud en bedombouw van groot belang. Om ons assortiment verantwoordt slapen compleet te maken, hebben wij het assortiment uitgebreid met metaalvrij bedden van Luxlet. Bijzonder fraaie van hand gefabriceerde bedden die volledig vrij van metaal zijn en waarin o.a. het slaapsysteem van Samina zeer goed past, op deze manier heeft u de optimale oplossing voor uw slapen.

 

Zoals gezegd zijn de bedden van Luxlet van hand vervaardigd, dit houdt in dat u zelf de keuze van houtsoort kunt bepalen, maar ook het oliën en de afmetingen. Daarnaast kunt u allerlei accessoires laten maken, passende bij het bed, zoals komoden, kasten, inbouwkasten, nachtkastjes etc.

 

Wilt u meer informatie over de bedden van luxlet of wilt u meer informatie over wat Luxlet voor u kan betekenen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.Model Mariella
 


Model Julia


Model Laura

 

 

Model Ariana

 


Model Tea

 


Model Sara