Acqua Alpes Parfum


Tirools eerste en enigste luxes parfum


Acqua Alpes is Tirools eerste exclusieve parfum producent, uit de regio Innsbruck. Zij produceren naar op basis van traditionele recepten, exclusieve geuren, uit verkwikkend, fris kristalhelder gletsjerwater en de bijzonder geurende bloemenpracht uit de Alpen, deze bijzondere geur composities. Kwalitatief hoogwaardige grondstoffen worden van hand verwerkt tot bijzondere geuren.

Acqua Alpes heeft zich ten doel gesteld om unieke natuurlijke geuren, van het hoogste niveau te ontwikkelen, met als resultaat een homage aan de Tiroler Alpenwereld, uniek met zijn geur composities en natuurlijk gelimiteerd.

 

Acqua Alpes 2828 EDT.

Een belevende geur voor hem en haar, dankzij kristal helder - smaragd groen Tiroler Alpenwater. De gebruikte oorspronkelijke natuurlijke essencen geven deze eau de toilet een onvergetelijke frisse geur note.

Acqua Alpes 2828 Eau de Toilet 50 ml.


Acqua Alpes 2334 EDP                                                                                    

Deze geur verleid dankzij het zoete - heerlijke aroma van lavendel en schenkt u een uniek vleiend welzijn. Een betoverende geur voor de mooie dagen van het leven.
       

Acqua Alpes 2334 Eau de Parfum 50 ml.


Acqua Alpes Oud 3007 EDP                                                                  

Geïnspireerd door het betoverende exotische Oosterse hout, gefascineerd door zijn nobele elegantie. Een luxe sensueel boeket van bergamot en ambre en natuurlijk de frisheid van de Tiroler Alpen. De exclusieve geur voor dames van Acqua Alpes - voor de bijzondere momenten.

Acqua Alpes Oud 3007 Eau de Parfum 100 ml.


Acqua Alpes Oud 3333 EDP

Kruidig en duidelijk gemarkeerd de krachtige geur van het Oosterse hout.       
Met de langdurige frisheid van de Tiroler Alpen. Oud Night van Acqua Alpes Homme - voor de stijlvolle man.              

Acqua Alpes Oud 3333 Eau de Parfum 100 ml.