Alva Naturkosmetik - voor natuurlijke schoonheid
Alva - voor natuurlijke schoonheid

Meer dan 25 jaar onderzoek in de natuurlijke verzorging is de mooie basis van de wetenschap en ervaring met natuurlijke cosmetica, maar de passie om verder te gaan en de producten te perfectioneren, hebben er toe geleid, dat vandaag de dag het assortiment van Alva innovatief is, vol met bijzondere producten die hun werking, verdraagzaamheid en het milieu in het oog houden.

Dit alles heeft tot uitstekende resultaten geleid, waardoor de producten van Alva inmiddels in meer dan 40 landen, over 5 continenten te verkrijgen is. Hoog in het vaandel staan de kwaliteit, biologische inhoudsstoffen, verdraagbaarheid en transparantie. Bij de producten wordt gebruik gemaakt van biologische basis oliën, die van eerste koud persing afkomstig zijn. De producten zijn ECO Cert gecertificeerd.

Het assortiment is zeer omvangrijk, de meest verschillende verzorgingsproducten uit verschillende series, voor dames en heren tot aan biologische make-up toe. 

Kortom natuurlijke schoonheid voor een betaalbare prijs, laat u vandaag nog verassen en vraag een informatiepakket over de producten en mogelijkheden aan.