Chrystal wellness & verzorging

 
 
Verzorgende kracht uit de bergen.
 
 

Weldadige kracht uit de bergen. De bezinning op geneeskunde, versterkt door nieuwe universitaire onderzoeken en een unique samenwerking van wetenschappers en natuurverbonden Alpen boeren, heeft geleid tot de producten van Chrystal. De producten zijn allen voor honderd procent natuurlijk van samenstelling, hebben een uniek werkingspectrum en een fascinerende geur. Geloofwaardige natuurproducten uit het Alpen levensruim, als alternatief voor aloë vera, ayurveda en lomi-lomi. Arnica in plaats van aloë vera is de trend van vandaag de dag en puur olijvenolie in plaats van cacaoboter.

 

In het wild gegroeid, van hand verwerkt. De buitengewoon hoge kwaliteit van Chrystal is daaraan te danken, dat alle bloemen, planten en kruiden die nodig zijn, afstammen van gecontroleerde wildgroei, de kruiden en planten uit het Alpen ruim, alwaar ze hun grote uitwerkingskracht ontwikkelen kunnen. Deze grondstoffen worden vakkundig van hand geplukt, gedroogd in de krachtige zon om vervolgens volgens traditionele processen te worden verwerkt tot de bijzondere producten van Chrystal.

 

De producten van Chrystal zijn verkrijgbaar in consumentenverpakkingen en salonverpakkingen. Partners van Chrystal worden ondersteund met brochures, flyers, posters, informatiegidsen, pakketvoorstellen, scholing en gife aways.

 

Heeft u interesse in Chrystal, of wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden voor u met Chrystal, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en ervaar de verassingen van de verzorgende kracht der Alpen.