Alpienne wellness & beauty

   
 
 
Alpienne kracht der Alpen  
 
 

De kracht der Alpen. Uit onovertroffen en verzorgende natuur ingrediënten der Alpen, zijn de producten van Alpienne ontwikkeld. Alle gebruikte grondstoffen zijn afkomstig van gecontroleerd wildgroei en worden vakkundig van hand geplukt, om vervolgens volgens traditionele intensieve processen te worden verwerkt. Daarom is Alpienne een 100 %  natuurconcept, vrij van chemische en/of kunstmatige toevoegingen.

 

Unique in samenstelling en werkingsspectrum, zijn de producten van Alpienne een weldaad voor lichaam en geest en kunnen de producten eenvoudig onderverdeeld worden naar de 6 grootste kwalen van de mensheid. Namelijk problemen met het bewegingsapparaat, zwak immuunsysteem, allergieën, huidproblemen, slaapstoornissen en burnout. Dankzij deze eenvoudige onderverdeling is men altijd goed in staat om de juiste producten bij de juiste behandeling te verkiezen, ten einde met de Alpienne producten een extra positief effect op de behandeling te verkrijgen.

 

Alpienne is hiermee een exclusieve partner voor Wellness hotels en Wellness centra door geheel Europa, die waarde hechten aan een 100% natuurconcept, exclusiviteit en effectiviteit. Onze vele gasten en gebruikers beamen dit.

 

De producten van Alpienne zijn verkrijgbaar in consumentenverpakkingen en salonverpakkingen. Partners van Alpienne worden ondersteund met brochures, flyers, posters, informatiegidsen, pakketvoorstellen, scholing en gife aways.

 

Heeft u interesse in Alpienne, of wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden voor u met Alpienne, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en ervaar de verassingen van de kracht der Alpen.