lig-, en rustbedden

 
 
De facinatie van liggen.
 
 
Wij hebben ons product arrangement uitgebreid met een bijzondere serie van Wellness ligbedden, de serie Si?sta, deze bedden zijn een belevenis voor uw zintuigen, vervaardigt zonder compromissen te sluiten. De ligbedden zijn van de hoogste kwaliteit en de beste verwerking. De verkozen materialen zorgen voor een prettig levendig product en verdient daarmee het predicaat "First Class?.

    

De rustbedden zijn verkrijgbaar in drie materiaal uitvoeringen en meerdere varianten, zo is er zelfs een duo rustbed. Daarnaast kunt u de rustbedden persoonlijk maken door de bijbehorende matras te voorzien van uw logo of tekst.

 

De Si?sta ligbedden verbinden modern design met perfect ligcomfort. Een geniaal eenvoudige constructie maakt het mogelijk dat het ligbed, dankzij het ademen, een lichte schommelbeweging maakt. Dit lichte zwevende schommelen heeft een positief effect op de vitalisering van het lichaam. De harmonieuze schommeling brengt ons lichaam van zelf in een ontspannen toestand.

 

Dankzij de Si?sta ligbedden kunt u uw gasten en bezoekers de hoogste comfort aanbieden, terwijl u uw rustruimtes aantrekkelijke maakt. Informeer naar de mogelijkheden, vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.
 

Onze Siesta modellen:

 
Siesta Basic
Siesta Basic
Siesta Natur
 
 
 
 
Siesta Natur
Siesta Classic
Siesta Classic
 
 
 
 
Siesta Duo (2 persoons)
Siesta Stabil
Siesta Stabil
 
 

Siesta Pur

Siesta Pur

Siesta Pur

 
 

Stiesta Stabil

Siesta Stabil

Siesta Heaven

 
 
 

 

 

?xml:namespace>

?xml:namespace>