Bodyglo Body Sugaring


Bodyglo - The sugar company


Bodyglo sugaring heeft zich sinds de jaren 80 ontwikkeld tot een specialist in haarverwijdering op basis van suikerpasta. Deze haar verwijderingsmethode wordt ook wel body sugaring genoemd en is een zachte lang aanhoudend alternatief voor scheren of waxen. Bodyglo Sugaring is een 100% natuurlijke haar verwijderingsmethode, die zijn oorsprong vindt in een oude Egyptische methode. 

Bodyglo is 100% natuurlijk, in water oplosbaar en bevat geen chemische toevoegingen of conserveringsmiddelen. De behandeling met bodyglo body sugaring is eenvoudig, heeft een lang aanhoudend resultaat en is praktisch pijnloos. Het grote voordeel van body sugaring is dat de suikerpasta niet aan de gezonde huid kleeft, zoals bij waxen, maar zich slechts verbindt aan de haren en afgestorven huidcellen. Hierdoor worden de haren en dode huidcellen alleen maar verwijdert, terwijl bij waxen ook gezonde huidcellen mee verwijdert worden. De suikerpasta wordt gebruikt op lichaamstemperatuur, waardoor het gevaar op verbranding wordt vermeden. Door de behandeling regelmatig te herhalen, zal de haargroei verminderen en worden de haren steeds dunner, wat tot een definitieve ontharing leidt.

Dankzij de innovatieve instelling bij Bodyglo in Zwitserland, zijn er verschillende suikerpasta's ontwikkeld, die afgestemd zijn op verschillende huidtypen en huidgebieden. Daarnaast zijn er speciaal voor de behandeling voor-, en nabehandelingsproducten ontwikkeld. Zo krijgt u een nog beter resultaat, een beter gevoede huid en tevreden klanten. Een compleet assortiment aan producten voor de professionals, aangevuld met uitgebreide scholing en alle marketing tools die u nodig heeft.

Bodyglo is met recht een eenvoudige, snelle, lang aanhoudende en praktisch pijnloze haar verwijderingsmethode, uitgevoerd op basis van natuurlijke ingrediënten, overtuig u zelf en vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.